Top

Universal Mobile check service

Nieuw 25% Korting
  • Universal Mobile check service
€ 4,00
3,00
per stuk, incl. 21% btw
2,48 excl. BTW


Universal Mobile check service
Universal Mobile check service. Staat u op het punt een iPhone, Samsung, HTC, LG, Nokia, Lenovo of Huawei telefoon aan te schaffen? Maar wilt u eerst zeker weten of deze helemaal eerlijk is en niet op de zwarte lijst staat? Dat kunnen wij makkelijk en snel voor u achterhalen.


Hoe werkt de Universal Mobile check service?Met deze service kunnen wij van vrijwel elke telefoon achterhalen of deze als vermist, verloren of gestolen staat opgegeven.


Onze Universal Mobile check service is tevens een iCloud check service...Staat u op het punt een iPhone aan te kopen, maar wilt u eerst zeker weten of er een iCloud activatie lock op zit? Ook dit kunnen wij makkelijk met onze Universal Mobile check service achterhalen.


Of heeft u al een iPhone gekocht en wilt u kunnen aantonen, dat de verkoper u moedwillig een iPhone met iCloud activatie lock heeft verkocht?


Dit kunt u dan aantonen door middel van onze Universal Mobile check service. De kans dat u uw geld terug kan vorderen is dan een stuk aannemelijker.


Welke landen worden er ondersteund met onze Universal Mobile check service?Bijna alle landen en providers, waaronder: USA, United Kingdom, Canada, European Union, Japan, Australia en China. En nog veel meer!


IMEI code achterhalen zonder dat u in de telefoon hoeft te zijn?


Toets: *#06# en zie het IMEI nummer meteen op uw scherm verschijnen!

Plaats een review (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over