Top

iPhone blacklist check

iPhone blacklist check


Laat ons voordelig een iPhone blacklist check voor u uitvoeren. Wilt u graag weten of uw iPhone op de blacklist staat? Dat hebben wij zo voor u nagekeken. Het enige wat u hoeft te doen is de bestelling plaatsen en afronden en dan gaan wij de blacklist check vor u uitvoeren. Binnen een half uur (op werkdagen) weet u precies of uw iPhone op de blacklist staat. 


Mijn iPhone staat op de blacklist wat nu?


Sommige modellen kunnen we evengoed simlock vrij krijgen, maar dat zijn maar een paar provider waar we dat bij kunnen. Mocht de koop nog niet helemaal rond zijn dan kunt u de verkoper aanspreken op het feit dat de iPhone op de blacklist staat. Het is wel goed om dit van tevoren na te kijken als u daar de kans voor heeft. 


Wat houdt ''op de Blacklist in'' in?


Als uw iPhone in de Apple database geregistreerd staat als ''Op de zwarte lijst'' dan houdt dat in dat de iPhone als gestolen, verloren of vermist staat opgegeven. De blacklist notitie in de Apple database is niet te verwijderen, dus als u eenmaal een iPhone heeft die op de zwarte lijst staat, dan kunt u er feite helemaal niets meer mee in de meeste gevallen. 
iPhone blacklist check alle modellen
iPhone blacklist check alle modellen
€ 4,00