Top

iPhone provider info

60% Korting
  • iPhone provider info
€ 10,00
4,00
per Check, incl. 21% btw
3,31 excl. BTW


iPhone provider info

Let op! Onze Provider checks moeten handmatig uitgevoerd worden door onze leverancier en kunnen tot 48 uur in beslag nemen op werkdagen. In de meeste gevallen worden er in het weekend weinig tot geen checks uitgevoerd door onze leverancier. Dus wij raden aan deze service op werkdagen te bestellen of u moet iets langer geduld hebben. 


Een iPhone provider info check is in de meeste gevallen noodzakelijk. Omdat het grootste gedeelte van onze klantenlijst niet in het bezit is van de provider informatie is het makkelijk, snel en goedkoop om dit door ons te laten doen. 


Ook wanneer u het niet 100% zeker weet kunt u een provider check doen. 


Waarom is een iPhone provider info check belangrijk?


Zonder de juiste provider informatie kunnen wij de unlock niet correct laten uitvoeren.


Om misverstanden te voorkomen is het dus echt noodzakelijk om ons van de juiste informatie te voorzien. 


Een provider check kan ook goed van pas komen wanneer u uw iPhone wilt verkopen en de precieze informatie nodig heeft voor de koper!


Hoe lang moet ik wachten op de informatie?Dit kan variëren en is afhankelijk van hoe snel de service is op dat moment. In de meeste gevallen is de check binnen 24 tot 48 uur klaar, maar het kan ook maximaal 36 uur duren.


Voordat u de iPhone provider info check in het winkelkarretje kunt plaatsen, moet u eerst uw IMEI code uit het toestel invoeren. Kijk deze een paar keer na voor de zekerheid want het moet wel 100% kloppen!
Deze service is momenteel: Beschikbaar

Plaats een review (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Gerelateerde producten