Top

Carrier lock status iPhone 2G - 3G - 3GS - 4 - 4s en 5

iPhone carrier check 


Wilt u uw iPhone provider informatie achterhalen? Dat kan, wij checken door middel van een imei code bij wat voor provider uw iPhone 2G - 3G - 3GS - 4 - 4s of 5 gelocked is. 

Binnen een paar uurtjes heeft u altijd de benodigde informatie in de mailbox. 


Waarvoor is een iPhone carrier check belangrijk?


Een carrier check is noodzakelijk, omdat u dan altijd bent voorzien van de juiste informatie. Wilt u uw iPhone simlockvrij laten maken, dan hebben wij ook heel graag de juiste informatie. Het niet verschaffen van de juiste informatie, leidt tot een unlock die niet lukt. Omdat de aanvragen meteen worden ingedient bij de leverancier, is het niet meer mogelijk om de aanvraag te stoppen zonder dat dit geld kost. Een refund is in dit stadia niet meer mogelijk... Daarvoor raden we al onze klanten aan om van te voren een Carrier check uit te voeren. Ook wanneer u besluit om de iPhone te koop te zetten, is het belangrijk om een check te doen voordat u de iPhone te koop zet. De koper wil ook graag voorzien worden van correcte informatie, omtrent de lock en provider etc... 


Wat kost een iPhone carrier check bij jullie?


Bij ons betaald u maar €5,00 voor een iPhone carrier check en daarmee zijn wij één van de goedkoopste aanbieders op het net. 

Ga naar de provider check toe!

Hoe lang duurt het voordat ik de informatie in mailbox heb?


U heeft de informatie gemiddeld binnen een paar uur in de mailbox. Wij doen onze best om de aanvragen allemaal zo snel mogelijk te verwerken.