Top

Uw iPhone 4 simlock vrij maken doet u vertrouwd bij 123unlocken.com...

iPhone 4 simlock vrij


Wilt u uw iPhone simlock vrij maken? Dan bent u bij 123unlocken.com aan het juiste adres. Wij maken op een professionele manier uw iPhone simlock vrij. Het enige wat hoeft te gebeuren is dat u ons voorziet van de juiste provider informatie en dat u tijdens het bestellen het juiste IMEI code invoert zodat wij zonder problemen de aanvraag om de iPhone simlock vrij te maken kunnen indienen. Wij hanteren snelle levertijden, dus in de meeste gevallen is uw iPhone binnen een week al simlock vrij. Duurt het wat langer, dat kan met sommige providers dan wordt het netjes weergegeven bij het product en kunt u aan de hand daarvan beslissen of u de unlock wilt laten uitvoeren. Daarbij kunt u bij ons uw iPhone simlockvrij laten maken voor de beste prijzen. 

Is mijn iPhone 4 blijvend simlock vrij?


Jazeker er dient eenmalig betaald te worden zodat wij uw iPhone simlockvrij kunnen maken en daarna kunt u blijvend updaten naar nieuwere versies, zonder dat het invloed heeft op de unlock. 

Heb ik No Cure No Pay als ik bij 123unlocken.com mijn iphone 4 simlock vrij laat maken?

Jazeker, zolang u ons voorziet van de juiste provider informatie en u geeft een werkende IMEI code door die ook echt bij het toestel hoort dan heeft u volledig recht op geld teruggave mocht de unlock niet lukken. Geeft u geen correcte informatie door dan kan het zijn dat wij de aanvraag annuleren en geen of gedeeltelijk geld terug geven. Wij staan hiermee volledig in ons recht omdat het de verantwoordelijkheid van de klant is om ons van de juiste informatie te voorzien zodat wij de unlock correct kunnen uitvoeren.