Top

Factory unlock iPhone Netcom Norway 2G tot 4s

31% Korting
  • Factory unlock iPhone Netcom Norway 2G tot 4s
€ 65,00
45,00
per Unlock, incl. 21% btw
37,19 excl. BTW


Factory unlock iPhone Netcom Norway 2G tot 4s
Factory unlock iPhone Netcom Norway 2G tot 4s. Heeft u een oudere iPhone gekocht en blijkt er een lock van Norway Netcom op te zitten? Dan kunt u bij onze unlock service terecht om uw iPhone simlockvrij te laten maken...


Belangrijk! Niet zomaar bestellen als u niet zeker weet waar de iPhone een simlock heeft en dat geldt ook als u niet zeker weet of uw iPhone op de blacklist van Apple staat. Deze info kunt u met onze provider en blacklist check achterhalen.


Besteld u wel zonder zeker te zijn hoe of wat, dan geven we geen geld meer terug. We hebben het een tijdje door de vingers gezien, maar die tijden zijn nu voorgoed voorbij...- Check uw provider info als u dat niet zeker weet: Provider check- Check of uw iPhone op de zwarte lijst staat als u dat niet zeker weet: Black list check

Voordelen iPhone simlock vrij maken?

  • Officiële factory unlock
  • De iPhone behoudt zijn garantie
  • Geen jailbreak nodig
  • Laatste stappen via iTunes
  • Permanente unlock
  • Blijvend uw iPhone ios updaten
  • 100% nu cure no pay
  • De iPhone blijft functioneren na de unlock
  • Geen problemen met MMS diensten na de unlock


Let op!

Voordat u de Factory unlock iPhone Netcom Norway 2G tot 4s in het winkelwagentje kunt plaatsen bent u verplicht om de IMEI code en het model in te voeren. Daarna kunt u verder gaan met de bestelling afronden. Let op! dit moet wel de IMEI code uit uw iPhone zijn. Sim trays en dozen kunnen in de loop der jaren verwisseld zijn.


Kijk goed of u het juiste IMEI nummer doorgeeft, want één verkeerde cijfer kan al leiden tot een niet werkende unlock. 


Status service: Beschikbaar

Modellen ondersteund: 2G tot 4s - Geen black list iPhone's

Levertijd = maximaal 2 werkdagen.Hoe werkt de Factory unlock iPhone Netcom Norway 2G tot 4s unlock?


Zodra u de Factory unlock iPhone Netcom Norway 2G tot 4s bestelling heeft geplaatst en ons heeft voorzien van de IMEI code uit het toestel en de betaling is bijgeschreven? Dan vragen we de unlock voor u aan. 


U kunt in de tussentijd dan alvast de nieuwste versie van iTunes downloaden en installeren op uw computer. 


Heeft u iTunes al op de computer staan, dan kunt u het beste even kijken of het is bijgewerkt naar de nieuwste versie. 


Zodra u van ons heeft vernomen dat de aanvraag klaar is, moet u een geactiveerde sim kaart in uw iPhone doen die NIET van lockende provider is en waar GEEN pin beveiliging op zit. 


Daarna de iPhone aan iTunes hangen en laten bijwerken. Er popt nu een scherm te voorschijn met de mededeling dat uw iPhone simlockvrij is. 


U kunt uw iPhone nu gebruiken met een sim kaart naar keuze. Uw iPhone is nu PERMANENT simlockvrij.


Hoe zet ik mijn pin beveiliging uit?


U kunt de pin beveiliging uitzetten door naar instellingen/telefoon/simpincode te gaan en deze uit te zetten. Er zijn maar twee opties aan en uit. 


Wat moet ik doen wanneer ik via de mail de bevestiging hebt gekregen dat de unlock voldaan is?


Doe een sim kaart in de iPhone die geactiveerd is, maar die NIET van de lockende provider is. 


Het kan zijn dat de sim kaart eerst geactiveerd moet worden als deze dat nog niet is. 


Daarbij mag de sim kaart ook geen pin beveiliging hebben. deze kunt u uitzetten, door naar instellingen/telefoon/simpincode te gaan. Wat ook kan is de sim in een andere adapter plaatsen en de stappen die worden aangegeven te volgen. 


Heeft u iPhone een jailbreak, dan moet u stap 4 volgen!


Onderstaand verschillende scenario's voor de unlock instructies na bevestiging van ons via de mail:

Scenario 1. Uw iPhone draait nog niet op de nieuwste firmware 

***Plaats een werkende simkaart in uw iPhone. Koppel uw iPhone aan iTunes en werk bij naar de nieuwste firmware. Als het klaar is zal uw iPhone signaal geven. Volg de instructies op het scherm en uw iPhone is simlock vrij.Scenario 2. Uw iPhone is wel ge-update maar nog niet geactiveerd?

***Plaats een werkende simkaart in uw iPhone. Kies daarna taal/land/locatievoorziening. Kies vervolgens een netwerk en voer de wachtwoord van uw router in. Uw iPhone zal signaal geven en u kunt uw iPhone instellen voor gebruik. Volg nu de instructies op het scherm en uw iPhone is simlock vrij.Scenario 3. Uw iPhone is al ge-update en geactiveerd?

***Plaats een werkende simkaart in uw iPhone. Sluit het aan op iTunes. Laat iTunes zijn werk doen. Als het klaar is zal uw iPhone signaal geven. Volg de instructies op het scherm en uw iPhone is simlockvrij.Scenario 4. Uw iPhone is al ge-update maar ook gejailbreaked/gehacktiveerd?

***Plaats een werkende simkaart in uw iPhone. iTunes herkent uw iPhone wel maar de herstel/restore knop in iTunes is niet actief. U moet de iPhone in DFU-Mode zetten:


Houd de home-knop en aan/uit-knop samen ingedrukt voor 13 seconden.
Vervolgens laat u de aan/uit-knop los maar de home-knop ingedrukt. Na 5 seconde zal iTunes uw iPhone herkennen in herstelmodus. Herstel en werk bij.


De iPhone wordt schoon geveegd en terug gezet naar fabrieksinstelling. Als het klaar is zal uw iPhone signaal geven. Volg de instructies op het scherm en uw iPhone is simlockvrij.


Als de unlock is gelukt ziet u het volgende venster verschijnen bij iTunes!


De unlock is geslaagd!

100% niet goed geld terug garantie krijgt u van ons op de Factory unlock iPhone NetCom Norway. 

Heeft u nog geen iTunes op uw PC staan, dan kunt u die via deze link downloaden.

Plaats een review (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Gerelateerde producten