Top

Hoe werkt een iPhone imei unlock

Hoe werkt een iPhone imei unlock?


U besteld of vraagt de imei unlock bij ons aan. Nadat wij de betaling hebben ontvangen gaan we unlock in werking zetten. De gemiddelde wachttijd is 1 a 2 weken. Dit is geheel afhakelijk van de provider waar de iPhone gelocked is. In de tussentijd krijgt u wat instructies van ons door. deze instructies worden hier beneden nog een weergegeven. 

Onderstaand verschillende scenario's voor de unlock instructies na bevestiging van ons via de mail:

Scenario 1. Uw iPhone draait nog niet op de nieuwste firmware 

***Plaats een werkende simkaart in uw iPhone. Koppel uw iPhone aan iTunes en werk bij naar de nieuwste firmware. Als het klaar is zal uw iPhone signaal geven. Volg de instructies op het scherm en uw iPhone is simlock vrij.
Scenario 2. Uw IPhone is wel geupdate maar nog niet geactiveerd?

***Plaats een werkende simkaart in uw iPhone. Kies daarna taal/land/locatievoorziening. Kies vervolgens een netwerk en voer de wachtwoord van uw router in. Uw iPhone zal signaal geven en u kunt uw iPhone instellen voor gebruik. Volg nu de instructies op het scherm en uw iPhone is simlock vrij.
Scenario 3. Uw iPhone is al geupdate en geactiveerd?

***Plaats een werkende simkaart in uw iPhone. Sluit het aan op iTunes. Laat iTunes zijn werk doen. Als het klaar is zal uw iPhone signaal geven. Volg de instructies op het scherm en uw iPhone is simlockvrij.
Scenario 4. Uw iPhone is al geupdate maar ook gejailbreaked/gehactiveerd?

***Plaats een werkende simkaart in uw iPhone. iTunes herkent uw iphone wel maar de herstel/restore knop in iTunes is niet actief. U moet de iphone in DFU-Mode zetten:
Houd de home-knop en aan/uit-knop samen ingedrukt voor 13 seconden.
Vervolgens laat u de aan/uit-knop los maar de home-knop ingedrukt. Na 5 seconde zal iTunes uw iphone herkennen in herstelmodus. Herstel en werk bij.
De iPhone wordt schoon geveegd en terug gezet naar fabrieksinstelling. Als het klaar is zal uw iPhone signaal geven. Volg de instructies op het scherm en uw iPhone is simlockvrij.

Als de unlock is gelukt ziet u het volgende venster verschijnen bij iTunes!

De unlock is geslaagd!
@